Onze droom

Mensen bruikbare tools aanreiken om hun eigen projecten uit te voeren, daar maken we ons hard voor. Samen groeien, nieuwe culturen ontdekken en samen leven, dat is waar we het voor doen. Kennis delen, ervaringen uitwisselen, elkaar helpen waar nodig, dat is onze passie. Economische zelfstandigheid voor alle lagen van de bevolking in ontwikkelingsgebieden, dat is onze droom. Zelfredzaamheid, ondernemerschap en persoonlijk leiderschap lopen hier als een rode draad doorheen.

Kennis delen en inspireren

Wat wij weten uit onze ondernemerservaringen in Nederland, delen we met mensen in ontwikkelingsgebieden. Wat wij leren tijdens die projecten, nemen we weer mee naar Nederland. Zo proberen we de wereld elke dag een beetje mooier te maken.

Het is niet ons doel om de lokale bevolking bij de hand te pakken en hen onder te dompelen in datgene wat wij denken dat goed voor hen is. Wij helpen hen slechts een stukje op weg. We proberen ze te inspireren met onze verhalen en hun creativiteit en probleemoplossend vermogen aan te wakkeren, door onze kennis en kunde te delen. Wij ondersteunen daarbij organisaties en projecten streven naar een duurzame relatie met onze planeet en haar bewoners.